Актьорът Калин Сърменов е горд баща на три прекрасни дъщери. Сега средната

...
Актьорът Калин Сърменов е горд баща на три прекрасни дъщери. Сега средната
Коментари Харесай

Бащиното сърце на Калин Сърменов е изпълнено с гордост

Актьорът Калин Сърменов е горделив татко на три прелестни дъщери. Сега междинната от тях, Димана, записа голям триумф в стилните среди и накара сърцето на татко си да затупти от горделивост!

Хубавата Димана направи своя дебют и провокира всеобщ интерес към себе си, както и две оферти от най-известните международни марки. 

Екип на " Телеграф “ се свърза с Калин Сърменов, който е извънредно горделив от бързия триумф на щерка си, само че и показа, че към момента не може да осъзнае какво се случва.

" Всичко се случва толкоз бързо и внезапно отиде на такова високо равнище, че ми е мъчно да ви кажа по какъв начин се усещам аз (смее се).

Както към този момент ви бях разказал, тя има контракт с британска организация. Наистина не чаках, тъй като тя е дебютант, няма никакъв опит и там върви на кастинги като хиляди други хора, само че си споделях, че е хубаво да натрупа опит. И внезапно се изстреля на огромната сцена. За мен сега е значимо да е добре, нахранена и облечена, тъй като през вчерашния ден отпътува за Милано безусловно за 40 мин. с четка за зъби и две тениски (смее се) “, споделя Сърменов. 

Бързото тръгване за Милано на Димна се наложило, тъй като й се обадила кастинг агентката на една от най- известните международни марки.

" Докато приказваме в този момент с вас, тя води договаряния. Ако всичко се получи, може и да отиде на Седмица на модата в Париж. Преди две седмици също една международна марка изиска среща с нея. Само ще кажа, че е първата българка, към която демонстрират интерес. Искат обаче контракт, който сега тя не може да подпише, тъй като още е ученичка. След година може и да се споразумеем “, споделя още шефът на Сатирата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР